Beletteringen

ben ook op straat herkenbaar

Je ziet ze vaak rijden, bussen en auto's met opvallende reclame. Naast het logo staan er vaak ook belangrijke gegevens op zoals het webadres, mailadres en telefoonnummer. 

En dat is niet voor niets, bedrijven willen niet alleen herkend worden, maar ook benaderbaar zijn. Als een bedrijfswagen ergens geparkeerd staat omdat een werknemer (of de eigenaar zelf) ergens bezig is of een afspraak heeft, maakt de wagen reclame voor het bedrijf. Mensen die langs lopen zullen het zien en denken: "O ja, ik had ook nog een ...... nodig, ik noteer even de gegevens dan kan ik dat bedrijf eens benaderen."

Dus ook met je bedrijfswagen(s) kun je herkenbaarheid genereren, maar wat te denken van raam of gevelreclame aan/op je pand? Zodat klanten weten dat ze op het goede adres zijn, ook hierbij helpen wij jou als ondernemer.

Wij ontwerpen en realiseren al onze projecten zelf of met ervaren partners.

maak een afspraak en kom sparren

Waarom niet direct een afspraak maken? Wij ontvangen je graag in ons sfeervol kantoor in Hoeven.

Mocht het lastig zijn voor je om hierheen te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou! Als jij dan voor de koffie zorgt brengen wij inspiratie mee om samen met jou mooi dingen te verzinnen voor jouw bedrijf.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op, wil je liever bellen? Ook geen probleem dit kan via 06 22 50 70 33.

We zien je snel bij The Rock of bij  jouw bedrijf!

Ik wil gelijk een afspraak maken