Beletteringen

ben ook op straat herkenbaar

Je ziet regelmatig bussen en auto's rondrijden met opvallende reclame. Naast het logo bevatten ze vaak belangrijke contactgegevens, zoals het webadres, e-mailadres en telefoonnummer.

De reden hiervoor is duidelijk: bedrijven willen niet alleen herkenbaar zijn, maar ook gemakkelijk benaderbaar. Wanneer een bedrijfsvoertuig ergens geparkeerd staat terwijl een werknemer (of de eigenaar zelf) bezig is of een afspraak heeft, fungeert de wagen als een reclamemiddel voor het bedrijf. Voorbijgangers zien het en denken: "Oh ja, ik had nog iets nodig van dat bedrijf. Laat ik even de gegevens noteren, zodat ik ze kan benaderen."

Dus zelfs met je bedrijfsvoertuig(en) kun je herkenbaarheid genereren. Maar wat dacht je van raam- of gevelreclame op je pand? Op die manier weten klanten dat ze op de juiste plek zijn. Ook hierbij staan wij als ondernemers klaar om je te helpen.

Bij ons ontwerpen en realiseren we al onze projecten zelf of in samenwerking met ervaren partners.

maak een afspraak en kom sparren

Maak direct een afspraak!

Kom langs in ons sfeervolle kantoor in Hoeven voor inspiratie en ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mocht je het lastig vinden om naar ons toe te komen, dan komen wij gewoon naar jou toe. Zorg jij voor de koffie, dan zorgen wij voor de inspiratie!

Vul ons formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Liever telefonisch contact? Geen probleem, bel ons op 06 22 50 70 33. Kortom, tot snel bij The Rock of bij jouw bedrijf!

Ik wil gelijk een afspraak maken