Logo & huisstijl

Herkent worden is de start van succes

Hoe vaak zie je niet een logo waarbij je zonder na te hoeven denken weet om welk merk het gaat? In bijvoorbeeld de supermarkt zal dit heel vaak zijn, neem nu een merk als Unox of Douwe Egberts. 

Deze bedrijven bestaan al heel lang natuurlijk, maar door een herkenbaar logo en huisstijl herkent iedereen ze in 1 oogopslag. En dat is nu precies wat jij ook wilt voor jouw bedrijf, herkening. Dit creëer je alleen door een herkenbaar logo en een vaste huisstijl te gebruiken, niet door te vandaag te denken: "Blauw is voor vandaag wel leuk" en morgen: "Laten we eens voor rood kiezen vandaag, en dat lettertype kan ook wel een keer anders"

Wij ontwerpen een logo voor en maken hier een huisstijl bij zodat je bij elke uiting dezelfde uitstraling hebt. Of dat nu een visitekaartje is of je autoreclame, alles ziet er hetzelfde uit waardoor je in de loop van de tijd herkenning krijgt.

maak een afspraak en kom sparren

Waarom niet direct een afspraak maken? Wij ontvangen je graag in ons sfeervol kantoor in Hoeven.

Mocht het lastig zijn voor je om hierheen te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou! Als jij dan voor de koffie zorgt brengen wij inspiratie mee om samen met jou mooi dingen te verzinnen voor jouw bedrijf.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact me je op, wil je liever bellen? Ook geen probleem dit kan via 06 22 50 70 33.

We zien je snel bij The Rock of bij  jouw bedrijf!

Ik wil gelijk een afspraak maken