Reclamezuilen ontworpen en geplaatst bij Jansen Hoeven

Lees alles over dit project

Bij Jansen Hoeven hadden ze een probleem, vrachtwagens reden vaak de ingang voor bezoekers op, waarna ze achteruit terug moesten omdat er daar geen plek is om te keren.

Om dit te voorkomen hebben we bij de bezoekersingang een zuil geplaatst om aan te geven dat vrachtwagens daar niet in mogen en het juiste adres erbij gezet. Bij de ingang voor vrachtwagens hebben we ook een zuil geplaatst, natuurlijk net andersom, daar staat het adres op voor de ingang van bezoekers.

Deze zuilen worden verlicht door power LEDS (foto bij nacht volgt) waardoor ook in donkere tijden goed te zien is waar de vrachtwagens op kunnen rijden.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven

maak een afspraak en kom sparren

Maak direct een afspraak!

Kom langs in ons sfeervolle kantoor in Hoeven voor inspiratie en ideeën om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mocht je het lastig vinden om naar ons toe te komen, dan komen wij gewoon naar jou toe. Zorg jij voor de koffie, dan zorgen wij voor de inspiratie!

Vul ons formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Liever telefonisch contact? Geen probleem, bel ons op 06 22 50 70 33. Kortom, tot snel bij The Rock of bij jouw bedrijf!

Ik wil gelijk een afspraak maken