Reclamezuilen ontworpen en geplaatst bij Jansen Hoeven

Lees alles over dit project

Bij Jansen Hoeven hadden ze een probleem, vrachtwagens reden vaak de ingang voor bezoekers op, waarna ze achteruit terug moesten omdat er daar geen plek is om te keren.

Om dit te voorkomen hebben we bij de bezoekersingang een zuil geplaatst om aan te geven dat vrachtwagens daar niet in mogen en het juiste adres erbij gezet. Bij de ingang voor vrachtwagens hebben we ook een zuil geplaatst, natuurlijk net andersom, daar staat het adres op voor de ingang van bezoekers.

Deze zuilen worden verlicht door power LEDS (foto bij nacht volgt) waardoor ook in donkere tijden goed te zien is waar de vrachtwagens op kunnen rijden.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven, dichtbij
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven, achterkant
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven, achter een hek
Reclamezuil verlicht met power LEDS Jansen Hoeven in het donker met licht aan

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken