Reclamezuil volledig ingepakt

Lees alles over dit project

Ontdek de nieuwe toevoeging aan het sfeervolle plein bij de Basiliek in Oudenbosch: de indrukwekkende zuil met scherm van Visit Halderberge. Sinds kort staat deze opvallende blikvanger paraat, waarmee bezoekers eenvoudig toegang krijgen tot informatie over alles wat Halderberge te bieden heeft. Van culinaire hoogstandjes in lokale restaurants tot schilderachtige fiets- en wandelroutes, het scherm op de zuil voorziet in diverse activiteiten en mogelijkheden.

De zuil zelf, die voorheen een eenvoudige bruine uitstraling had, onderging een opmerkelijke transformatie dankzij de creatieve expertise van The Rock Reclame & Media. Gevraagd om iets moois van de zuil te maken, kozen we ervoor om een afbeelding van een andere lokale parel, de Kapel van Saint Louis, als basis te gebruiken. In zwart-wit geven we hiermee niet alleen de zuil een eigentijdse uitstraling, maar creëren we ook een visuele link met een ander kenmerkend element uit Oudenbosch.

Deze blikvanger is niet alleen een esthetische toevoeging aan het plein, maar biedt ook praktische informatie aan zowel inwoners als bezoekers. Het scherm fungeert als een interactieve gids, waarmee iedereen gemakkelijk de rijkdom van Halderberge kan verkennen.

Bent u ook op zoek naar een opvallende blikvanger of wilt u een saai object transformeren tot een visueel aantrekkelijk element? Bij The Rock Reclame & Media staan we klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om met creatief design en vakmanschap uw omgeving te verrijken.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

De zuil aan de voorkant waar men goed het scherm kan zien
De zuil volledig aan de achterkant.
De zuil aan de zij- achterzijde met de kapel van Saint Louis
Zuil basiliek voor dat hij door ons ingepakt is

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken