Pand Marge Food aangekleed

Lees alles over dit project

Wanneer een bedrijf zoals Marge Food naar een ruimer pand verhuist, wordt de uitstraling van dat nieuwe onderkomen van het grootste belang. De fysieke locatie van een bedrijf is immers een verlengstuk van de merkidentiteit en moet klanten en bezoekers verwelkomen in een omgeving die de waarden en het karakter van het bedrijf weerspiegelt.

Toen Marge Food contact met ons opnam, waren we enthousiast om te helpen bij het creëren van de juiste sfeer en uitstraling voor hun nieuwe pand. Samen gingen we aan de slag om ervoor te zorgen dat het pand een visueel statement zou maken.

Aan de voorzijde van het pand hebben we twee banners geïnstalleerd, die niet alleen de aandacht van voorbijgangers trekken, maar ook een krachtige boodschap uitdragen. Aan de zijkant van het pand hebben we een groot spandoek in een frame geplaatst, waardoor een indrukwekkende presentatie ontstond. Dit alles zorgt voor een uitnodigende en professionele uitstraling van het pand.

Om de merkidentiteit van Marge Food op een subtiele en toch krachtige manier te versterken, hebben we het logo van Marge Food in acrylaat in de gang gemonteerd. Dit detail draagt bij aan de consistente merkbeleving binnen het gebouw.

Een ander opvallend aspect van dit project was de schuifdeuren, die zijn voorzien van zandstraalfolie in de vorm van het beeldmerk van Marge Food. Dit niet alleen een decoratief element, maar biedt ook privacy en creëert een aangename sfeer binnen.

Dit project is een treffend voorbeeld van hoe een samenwerking met een visuele en ontwerppartner kan leiden tot een harmonieuze en effectieve uitstraling van een bedrijfspand. Het resultaat is een pand dat niet alleen de identiteit van Marge Food weerspiegelt, maar ook een professionele en gastvrije omgeving biedt aan klanten en bezoekers.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar opvallende visuele oplossingen om de uitstraling van je pand te verbeteren en klanten te verwelkomen in een omgeving die je merkidentiteit weerspiegelt, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we een visuele uitstraling kunnen creëren die bij jouw merk past. Samen kunnen we werken aan een indrukwekkende en uitnodigende omgeving.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Logo Marge Food in acrylaat
Groot spandoek aan de zijkant van het pand
Beeldmerk op deuren in zandstraalfolie
Banier aan de voorkant van het pand

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken