Nieuw peesdoek bij Healthclub NRGY

Lees alles over dit project

Bij Healthclub NRGY hing een frame met een doek, een zogenaamd peesdoek. Het doek dat erin zat, was nog voorzien van het logo van de vorige eigenaar. Als cadeau hebben de medewerkers van Healthclub NRGY een nieuw doek laten maken. Wij hebben dit ontworpen en vervangen.

Een peesdoek in een frame is een prachtige blikvanger, omdat het frame bijna niet zichtbaar is. Ze zijn verkrijgbaar in elke afmeting en de doeken zijn eenvoudig te vervangen.

Wij leveren complete frames met doeken, maar als er al een frame hangt en je wilt er iets nieuws in plaatsen, kun je ook bij ons terecht.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Frame met peesdoek gezien vanaf balkon, meer van de zijkant
Frame met peesdoek gezien vanaf de trap
Frame met peesdoek gezien vanaf de trap, dichterbij
Frame met peesdoek gezien vanaf balkon, andere hoek

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken