Lichtreclame met LED verlichting

Lees alles over dit project

Bij Matthijs Bunt Optiek hebben we een verlichte lichtbak met doorsteekletters gerealiseerd. Dit project combineert functionaliteit met esthetiek, waarbij zowel de zichtbaarheid als de energie-efficiëntie centraal staan.

De lichtbak zelf is niet zomaar een reclame-uiting; het is een slim ontworpen, visueel aantrekkelijk kenmerk dat de aandacht trekt en de identiteit van Matthijs Bunt Optiek versterkt. De doorsteekletters zijn een subtiel maar doeltreffend detail, waarbij de aandacht voor vakmanschap en precisie duidelijk naar voren komt.

Een van de kenmerken die deze lichtbak zo milieuvriendelijk maakt, is het gebruik van LED-verlichting. LED-verlichting is niet alleen energiezuinig, maar biedt ook een heldere, consistente verlichting die de aandacht trekt zonder onnodig veel energie te verbruiken.

Een handige toevoeging aan dit project is de lichtsensor. Deze zorgt ervoor dat de verlichting automatisch inschakelt wanneer dat nodig is, op basis van de omgevingslichtniveaus. Dit betekent dat de verlichting nooit onnodig aan staat en zorgt voor maximale efficiëntie.

Dit project is een voorbeeld van hoe zorgvuldige planning en creatief ontwerp kunnen samenkomen om een visueel opvallende en tegelijkertijd milieuvriendelijke reclame-uiting te creëren. Het weerspiegelt niet alleen de toewijding van Matthijs Bunt Optiek aan kwaliteit, maar ook aan duurzaamheid.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar op maat gemaakte visuele oplossingen die zowel de identiteit van je merk versterken als zorgen voor efficiënt energiegebruik, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we een visuele uitstraling kunnen creëren die aan je behoeften voldoet en milieubewust is. Samen kunnen we werken aan een impactvolle en duurzame visuele aanwezigheid.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Lcihtbak Matthijs Bunt 1
Lcihtbak Matthijs Bunt 2
Lcihtbak Matthijs Bunt 3
Lcihtbak Matthijs Bunt 4

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken