Ingang Halderberge Vitaal

Lees alles over dit project

Toen Halderberge Vitaal de overname van een sportschool aanging, was het essentieel om de ingang en de zijramen in lijn te brengen met de nieuwe merkidentiteit van het bedrijf. Dit betekende een complete transformatie van de ontvangstzone en enkele zijramen. Ons doel was om een stijlvolle en professionele uitstraling te creëren die perfect paste bij het karakter van het nieuwe bedrijf.

Boven de ingang hebben we gekozen voor de vervanging van de bestaande elementen door prints die zijn afgewerkt met een matte lamineerlaag. Deze prints hebben niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar bieden ook duurzaamheid en bescherming tegen slijtage. De keuze voor een neutrale opzet, gecombineerd met een matte afwerking, draagt bij aan de professionele uitstraling van de ingang.

Aangezien Halderberge Vitaal zich deelt met Arcus Fysiotherapeuten in hetzelfde pand, hebben we bewust gekozen voor een neutrale benadering om zowel merken harmonieus naast elkaar te laten bestaan. Dit benadrukt de samenhang en het feit dat beide bedrijven zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van hun klanten.

De zijramen, die zich bevinden achter de spinningzaal, vereisten een andere benadering. Om de privacy van de sporters te waarborgen en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijke uitstraling te behouden, hebben we zandstraalfolie gebruikt. Hierdoor kunnen passanten niet direct naar binnen kijken, wat essentieel is voor de privacy van de gebruikers van de sportschool.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe visuele elementen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Het resultaat is een ontvangstzone en zijramen die niet alleen de identiteit van Halderberge Vitaal weerspiegelen, maar ook een aangename en functionele omgeving creëren voor zowel medewerkers als klanten.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar op maat gemaakte visuele oplossingen om de uitstraling van je bedrijf te verbeteren en aan te passen aan specifieke behoeften, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we een visuele omgeving kunnen creëren die past bij jouw merkidentiteit en de verwachtingen van je klanten. Samen kunnen we werken aan een professionele en functionele uitstraling.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken