Glashelder acrylaatbord Bovendonk

Lees alles over dit project

Conferentiecentrum Bovendonk hecht veel waarde aan duidelijkheid en toegankelijkheid voor hun gasten. Daarom hebben ze ons de opdracht gegeven om een innovatieve oplossing te creëren voor het tonen van hun openingstijden. Het resultaat is een stijlvolle en functionele plaat op basis van glashelder acrylaat (plexiglas), die tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk en praktisch is.

Deze plaat met openingstijden is een blijk van toewijding aan een gastvrije en professionele dienstverlening. Het gebruik van glashelder acrylaat zorgt ervoor dat de teksten en informatie erop duidelijk en visueel aantrekkelijk worden weergegeven. Dit materiaal biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook duurzaam en bestand tegen de tand des tijds.

Aan de achterzijde van de plaat is zandstraalfolie aangebracht, wat een slimme keuze is om de teksten goed leesbaar te houden. Dit zorgt voor een subtiele en elegante achtergrond die de informatie naar voren brengt en tegelijkertijd zorgt voor een zekere mate van privacy.

De plaat met openingstijden vormt een integraal onderdeel van de visuele identiteit van Conferentiecentrum Bovendonk. Het toont niet alleen praktische informatie, maar versterkt ook de professionele uitstraling van de locatie en zorgt voor een gastvrije ontvangst voor bezoekers.

Dit project illustreert het belang van doordachte visuele elementen in dienstverlening en gastvrijheid. Het laat zien hoe het juiste gebruik van materialen en ontwerp kan bijdragen aan een efficiënte communicatie en een positieve indruk kan achterlaten op gasten.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar visuele oplossingen die de gastvrijheid en professionaliteit benadrukken, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we visuele elementen kunnen creëren die de merkidentiteit van je bedrijf versterken en een positieve indruk achterlaten op je klanten. Samen kunnen we werken aan een visuele aanwezigheid die uitnodigend en professioneel is.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Openingstijden bordje van opzij
Openingstijden bordje van opzij
Openingstijden bordje
Openingstijden bordje recht van voren

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken