Flyer voor het behoud van de Basiliek

Lees alles over dit project

Bij het naderen van Oudenbosch zie je het al: de imposante koepel van de Basiliek. Dit markante gebouw biedt een gevoel van herkenning en thuiskomst voor velen. Het is een waar meesterwerk, zeker gezien het dorp tijdens de bouw in 1865 slechts 3500 inwoners telde. Inmiddels is het inwoneraantal verviervoudigd, maar de Basiliek blijft even uniek en indrukwekkend. Jaarlijks brengen talloze toeristen een bezoek aan de Basiliek en vallen steevast in bewondering: “Wow, een echt pareltje in dit deel van Nederland.” Het gebouw voelt bijna on-Nederlands, maar is in de historie van Oudenbosch volledig op zijn plaats.

Helaas is de toekomst van de Basiliek onzeker. Ondanks de inspanningen van de Stichting Behoud Basiliek en de Gemeente Halderberge, blijven de problemen zich opstapelen. Stenen en stucwerk komen los, en de Basiliek dreigt gesloten te moeten worden en te vervallen. De omvang van de restauratie en het noodzakelijke onderhoud is te groot om zonder hulp aan te pakken. We kunnen dit niet alleen.

Daarom hebben we jouw hulp nodig om onze prachtige Basiliek te redden!

Jouw bijdrage doet er toe! Elke gift, groot of klein, brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel: het veiligstellen van dit unieke monument. Samen kunnen we ervoor zorgen dat toekomstige generaties ook kunnen genieten van dit historische en culturele erfgoed. Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat de Basiliek van Oudenbosch behouden blijft als een symbool van ons gezamenlijke verleden en een baken voor de toekomst.

Voor de Stichting Behoud Basiliek uit Oudenbosch hebben wij een flyer ontworpen om geld in te zamelen voor het onderhoud van de Basiliek. Deze flyer is een oproep aan iedereen die dit monument een warm hart toedraagt. Jouw bijdrage kan het verschil maken. We willen niet alleen de fysieke structuur van de Basiliek behouden, maar ook de verhalen, de geschiedenis en de trots die ermee gepaard gaan.

Sluit je aan bij onze inspanningen en maak deel uit van deze belangrijke missie. Samen maken we geschiedenis en zorgen we ervoor dat dit iconische gebouw blijft schitteren in het hart van Oudenbosch. 

Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij ons doel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Basiliek behouden blijft voor toekomstige generaties.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Flyers behoud Basiliek Oudenbosch voorkant
Flyers behoud Basiliek Oudenbosch achterkant
Flyers behoud Basiliek Oudenbosch voorkant
Flyers behoud Basiliek Oudenbosch achterkant

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken