Borden bij ingang Conferentiecentrum Bovendonk

Lees alles over dit project

Zes jaar geleden hadden wij het genoegen om de borden te leveren die bij de ingang van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven prijkten. Deze borden hebben gedurende deze jaren een belangrijke rol gespeeld in het verwelkomen van gasten en het verstrekken van essentiële informatie. Het is altijd inspirerend om te zien hoe zulke elementen bijdragen aan de uitstraling van een locatie.

Nu, zes jaar later, werd het tijd voor een update. Echter, in plaats van de volledige borden te vervangen, hebben we besloten om een duurzamere en kosteneffectievere benadering te kiezen. De borden zelf waren nog in uitstekende staat, dus hebben we ervoor gekozen om alleen de stickers te vernieuwen. Dit besluit was niet alleen milieuvriendelijker, maar ook kostenbesparend.

De nieuwe stickers zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen, wat betekent dat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen de tand des tijds. Ze behouden hun frisheid en helderheid, ongeacht de weersomstandigheden of blootstelling aan zonlicht.

Door de stickers te vernieuwen, behoudt Conferentiecentrum Bovendonk niet alleen de herkenbaarheid en professionaliteit bij de ingang, maar draagt het ook bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan deze positieve verandering. Als jouw bedrijf ook op zoek is naar vergelijkbare duurzame oplossingen of verbeteringen aan bestaande elementen, staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we met innovatieve benaderingen jouw visuele uitstraling kunnen verbeteren en tegelijkertijd een positieve impact kunnen hebben op het milieu. Samen kunnen we streven naar een betere toekomst.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Borden Bovendonk ingang
Borden Bovendonk ingang bij binnenkomst van het terrein
Borden Bovendonk ingang, recht dichtbij
Borden Bovendonk ingang, rechts

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken