Bord bij entree Conferentiecentrum Bovendonk

Lees alles over dit project

Bij de entree van Conferentiecentrum Bovendonk hebben we onlangs een verandering aangebracht die niet alleen gasten begroet, maar ook een blijvende indruk achterlaat. We hebben een welkomstbord geïnstalleerd dat niet alleen praktisch, maar ook visueel verbluffend is.

Dit welkomstbord is op een speciale manier gemonteerd, namelijk op afstandhouders, waardoor het lijkt te zweven voor de muur. Deze techniek geeft het welkomstbord een moderne en eigentijdse uitstraling, die perfect past bij het karakter van Conferentiecentrum Bovendonk.

Maar het gaat niet alleen om de vorm; we hebben ook aandacht besteed aan de kwaliteit van het bord. De print op het bord is rechtstreeks op het hoogwaardige plaatmateriaal aangebracht, wat zorgt voor heldere, levendige kleuren en scherpe details. Om de duurzaamheid en esthetiek te waarborgen, hebben we het bord afgewerkt met een matte afwerking. Dit niet alleen om glans en reflectie te verminderen, maar ook om het bord te beschermen tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

Dit nieuwe welkomstbord is niet alleen een praktische aanvulling, maar ook een statement bij de entree van Conferentiecentrum Bovendonk. Het straalt professionaliteit uit en zorgt voor een warm onthaal voor iedereen die het conferentiecentrum bezoekt. Een uitnodigende en herkenbare eerste indruk is vaak de sleutel tot het creëren van een positieve ervaring voor gasten en bezoekers.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar vergelijkbare oplossingen om de visuele uitstraling te verbeteren en gasten te verwelkomen, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we jouw entree of andere ruimtes kunnen transformeren om indruk te maken op je bezoekers. Samen kunnen we werken aan het creëren van een gastvrije en professionele sfeer.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Bord entee Bovendonk
Bord entee Bovendonk, vanuit een andere hoek
Bord entee Bovendonk, de andere kant
Bord entee Bovendonk vanaf een afstandje

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken