BobCats voor Broos Groenvoorziening

Lees alles over dit project

Broos Groenvoorziening, een toonaangevende hovenier met een sterke visuele identiteit, begreep het belang van consistente branding op alle aspecten van hun bedrijf, inclusief hun apparatuur. Ze benaderden ons met de opdracht om een aantal van hun BobCat graafmachines aan te passen en deze in hun herkenbare huisstijl te zetten.

Deze aanpassing van de graafmachines is niet alleen een functionele zet, maar ook een krachtige brandingstrategie. Door de graafmachines in de huisstijl van Broos Groenvoorziening te wrappen, worden ze direct herkenbaar als onderdeel van het bedrijf. De logo's, bedrijfskleuren en brandingelementen zorgen voor eenheid en uniformiteit, waardoor de graafmachines niet alleen efficiënte werktuigen zijn, maar ook rijdende merkuitingen.

Het aanbrengen van de huisstijl op deze graafmachines is niet alleen een visuele uiting, maar ook een belofte van kwaliteit en professionaliteit. Dit versterkt niet alleen het vertrouwen van klanten en partners in het bedrijf, maar versterkt ook de merkidentiteit van Broos Groenvoorziening.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe consistente branding op apparatuur en voertuigen kan bijdragen aan de merkidentiteit van een bedrijf. Het benadrukt het belang van visuele uniformiteit en herkenbaarheid, vooral in een sector waar betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan.

Als jouw bedrijf ook op zoek is naar manieren om branding op apparatuur te implementeren en je merkidentiteit te versterken, staan we klaar om je te assisteren. Neem contact met ons op, en we bespreken graag hoe we brandingoplossingen kunnen creëren die de herkenbaarheid van je bedrijf vergroten en een positieve indruk achterlaten. Samen kunnen we werken aan een visuele aanwezigheid die zowel praktisch als merkversterkend is.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?
Maak dan direct een vrijblijvende afspraak.

Bobcat met reclame van de zijkant gezien
Beletterde machines Broos binnen de loods
Beletterde machines Broos, de arm
Beletterde machines Broos aan het werk

maak een afspraak en kom sparren

Wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Maak dan nu direct een afspraak met ons bij The Rock Reclame & Media. Ons kantoor in Hoeven is de ideale plek voor inspiratie en het bespreken van innovatieve ideeën om jouw onderneming te laten groeien.

Ons sfeervolle kantoor is een bron van creativiteit en strategisch denken. Hier kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende oplossingen voor al je reclame- en mediabehoeften. Samen kunnen we jouw merk versterken, je zichtbaarheid vergroten en je doelen bereiken.

We begrijpen dat het voor sommigen lastig kan zijn om naar ons kantoor te komen. Geen zorgen, we begrijpen dat tijd kostbaar is. Als je ons niet kunt bezoeken, komen we gewoon naar jou toe. Laat ons weten waar en wanneer het jou het beste uitkomt, en wij brengen de expertise en ideeën mee. Jij hoeft alleen te zorgen voor de koffie - wij zorgen voor de rest, inclusief de inspiratie!

Om een afspraak te maken, hoef je alleen ons handige formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We willen jouw visie begrijpen en je helpen om de juiste stappen te zetten voor succes.

Als je liever direct telefonisch contact wilt, is dat ook geen probleem. Je kunt ons bereiken op 06 22 50 70 33. Voor vragen of algemene informatie kun je ons een e-mail sturen via info@therockreclame.nl.

Kortom, we kijken ernaar uit om jou te ontmoeten - bij The Rock in ons inspirerende kantoor of bij jouw bedrijf. Samen kunnen we aan de slag gaan en werken aan het succes van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we aan de slag gaan!

Ik wil gelijk een afspraak maken