Wie we zijn

Ons team bestaat uit specialisten in de wereld van grafische ontwerpen, programmering, audio vormgeving en film.

We volgen de ins & outs op de voet. Zo kunnen we de trends in grafische vormgeving, interactie, sociale media, en wensen en ervaringen van internetgebruikers meteen toepassen.

We werken met de laatste software en beheersen de nieuwste technieken op het gebied van programmeertalen.

Met een totaalpakket van reclame en media onder één dak stemmen wij al uw bedrijfsuitingen op elkaar af.

Niet alleen qua kleur, maar ook op ontwerp, opmaak en strategie.

Heeft u een flyer nodig? Van opmaak tot drukwerk verzorgen wij uw schriftelijke communicatie. Een nieuwe website? We leveren van ontwerp (op maat) tot online, eventueel inclusief bedrijfsfilm.

Onze toeleveranciers zijn bedrijven met een hoog aanzien in de grafische branche en signwereld. Oog voor detail en kwaliteit zorgen voor impact van uw beeldmerk.

 

Marcel van Est

Algemeen Directeur | Grafisch Vormgever | Signmaker

Oprichter van The Rock | reclame & media.

Door zijn jarenlange ervaring in de grafische sector en signbusiness heeft Marcel een goede kijk op uw bedrijf en kan hij reclame- en promotieproducten ontwerpen die precies aansluiten bij uw klant. Deze artdirector kan alles creëren wat u bedenkt. Hij luistert goed naar uw ideeën en komt met mooie en creatieve oplossingen. Marcel helpt uw bedrijf naam en aanzien te geven door al uw bedrijfsuitingen en reclames op elkaar af te stemmen.

Daarnaast geeft Marcel trainingen Multimedia aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.

William van Veldhoven

All-round programmeur | WordPress specialist

William kickt erop een website te laten doen wat u wilt. Hij is een programmeur in hart en nieren en “alles kan”, is zijn motto. Hij kent de voor- en nadelen van uw wensen en tackelt problemen.

William is thuis in de meest voorkomende programmeertalen en heeft zich gespecialiseerd in het veel gebruikte WordPress. Natuurlijk is ook hierin alles mogelijk: van simpele website tot complexe webshop. En niet te vergeten: beide kunt u makkelijk zelf beheren!

Leo Moerland

Filmmaker

Leo maakt niet zomaar een bedrijfsfilm. Door zijn opdrachten voor grote bedrijven heeft hij ervaren dat een film, hoe groot of klein ook, inspireert als uw bedrijf een verhaal boeiend vertelt. Hij maakt van uw onderneming of product een spannend verslag, waardoor uw klant met aandacht naar uw tv-commercial, instructievideo, bedrijfspresentatie of productpromotie kijkt.

Leo heeft inzicht in wat werkt, emoties oproept en intrigeert. Hij is een ervaren filmmaker die met zijn tijd meegaat.