Stichting ik print voor mijn club: logo, huisstijl, promotiemateriaal en webshop

Voor de stichting “ik print voor mijn club” hebben wij een totaalpakket aan diensten en materialen ontworpen en geleverd.

Beginnende met het logo wat bestaat uit de CMYK kleuren, de 4 kleuren die in een cartridges zitten, daarbij lachende druppels inkt, eronder www.ikprintvoormijnclub.nl

De webshop, geheel in huisstijl, waarop clubs en verenigingen zich kunnen aanmelden. Daarna kunnen leden, supporters, familie en vrienden tegen een scherpe prijs, kwaliteit cartridges kopen waarvan tot 15% van het netto aankoopbedrag naar de club gaat. Dit allemaal kosteloos voor de club!

Om de leden, supporters, familie en vrienden te stimuleren hebben wij een hele reeks aan promotiematerialen ontworpen en laten drukken. Als clubs zich hebben aangemeld bij de webshop kunnen ze kosteloos promotiemateriaal bestellen om aan hun leden uit te delen. Deze bestaan uit: A5 flyers, A3 posters en codekaartje (gedrukt met de clubcode zodat iedereen bij het bestellen de clubcode bij de hand heeft).

Ook is er een folder ontworpen die speciaal voor de bestuursleden is, met specifieke informatie voor het bestuur.

Daarbij zijn ook briefpapier en C5 enveloppen met venster ontworpen om promotiemateriaal naar de clubs te kunnen sturen ter werving.

Kortom een hele reeks diensten en producten waarmee wij de stichting “ik print voor mijn club” op de kaart kunnen zetten.

Bezoek de webshop: www.ikprintvoormijnclub.nl